hpwealth

Rettigheder

Alle rettigheder til materiale, herunder de viste data og informationer m.v. tilhører HP Fondsmæglerselskab A/S og enhver eksemplarfremstilling, tilgængeliggørelse for almenheden, videredistribution eller gengivelse af materiale, eller uddrag af materiale, er ikke tilladt uden forudgående tilladelse fra HP Fondsmæglerselskab A/S.

Særlige forbehold

 

1.  Information om behandling af personoplysninger

HP Wealth behandler ingen personoplysninger om dig via vores hjemmeside.

 

HP Wealth administreres til dagligt af Nykredit Portefølje Administration A/S. Nykredit Portefølje Administration A/S’ behandling af dine personoplysninger kan tilgås via nedenstående link: https://www.nykredit.dk/politik/Personoplysninger_NPA/.

 

2.  Særligt om cookies

Når du besøger HP Wealth på internettet, møder du cookies.

 

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger hos HP Wealth med din browser - men ikke, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Der er cookies på stort set alle websites, og nogle sites fungerer ikke uden cookies.

 

På HP Wealth’ hjemmeside benytter vi cookies til følgende formål:

  • Forbedring af teknisk funktionalitet og ydeevne, dvs., at vi bl.a. bruger cookies til at optimere den måde, vi leverer siden til dig på
  • Trafikmåling via Google Analytics


 

De oplysninger, vi får om dig via cookies, er blandt andre:

  • Hvilken side du kom fra, inden du besøgte HP Wealth
  • Hvilke sider du har kigget på hos HP Wealth
  • Hvornår og hvor længe du har kigget på sider hos HP Wealth
  • Hvilken browser du bruger
  • Dit operativsystem


2.3 Samtykke, afvisning og sletning af cookies

Første gang du besøger HP Wealths hjemmeside, får du besked om, at vi bruger cookies. Du samtykker ved at klikke videre på siden eller på en funktion. Klikker du på linket ”Nej tak til cookies”, får du kun funktionsnødvendige cookies.

 

Vi gemmer dog en cookie for at huske dit valg. Har du sagt "Nej", får du ikke cookies fremover.

 

Du kan tilbagekalde dit samtykke eller helt undgå cookies ved at slå dem fra i din browser. Vær opmærksom på, at du i så fald får begrænset adgang til HP Wealths hjemmeside.

 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske dine klik.

 

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller samlet, men metoden afhænger af din browser. Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. I de fleste browsere kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL+SHIFT+Delete.

 

Her finder du slette-vejledninger:

 


2.4 LinkedIn (tredjeparts-cookies)

På vores hjemmeside kan du linke til/benytte like-knappen til LinkedIn. Du skal være opmærksom på, at hvis du gør det, modtager LinkedIn tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger. Når du benytter disse tjenester/sider, er du omfattet af deres cookies-regler.

 

Du kan læse mere om cookies og det juridiske grundlag i ”bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (cookie-bekendtgørelsen) på erhvervsstyrelsen.dk.

 

3.  Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, eller ønsker du at tilbagekalde dit samtykke eller at gøre brug af dine rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte:

 

Nykredit Portefølje Administration A/S

Kalvebod Brygge 1-3

1780 København V 

CVR-nummer 16637602

Telefonnummer 44 55 91 10

Henvendelse.npa@nykredit.dk

 

eller kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

 

Nykredit Portefølje Administrations databeskyttelsesrådgiver

Kalvebod Brygge 1-3

1780 København V

Databeskyttelsesraadgiver.npa@nykredit.dk

 

4.  Sådan klager du

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til:

 

Nykredit Portefølje Administration A/S

Klageservice

Kalvebod Brygge 1-3

1780 København V

Klageansvarlig.npa@nykredit.dk

 

eller:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

dt@datatilsynet.dk